Prognose for kryptomarked: W / C 16. november 2020

Bitcoin-pris Ethereum-pris Ripple-pris Bitcoin-nyheder Kryptovaluta-nyheder

Et kureret ugentligt resumé af fremadrettede kryptonyheder, der betyder noget. I denne uge fordobler Paypal understøttelse af krypto – nudging Bitcoin op til $ 16.500, kun en overlevende kommer ud af Bitcoin Cash hard fork og en indkommende republikansk senator, der er pro-Bitcoin.

Bitcoin-prisen steg op ~ 3% i løbet af ugen, da dens bull run fortsætter med at tage damp op. Der var blandede resultater på tværs af resten af ​​kryptomarkedet, da defi-tokens Bitcoin Pro som Uniswap (UNI) og Aave (AAVE) havde gevinster på mere end 20%, mens meget af resten af ​​altcoin-markedet var i rødt. I løbet af ugen faldt Ethereum-prisen med ~ 1%, og Ripple-prisen steg ~ 6%. Den samlede markedsværdi for kryptoaktiver steg med ~ 3%.

Paypal fortsatte med at drive efterspørgsel med betalingsgiganten, der meddelte den 12. november, at det ville gøre det muligt for alle kvalificerede kontohavere i USA at købe, holde og sælge kryptokurrency. Virksomheden meddelte også, at det ville øge de ugentlige kryptokøbsgrænser fra USD10.000 til USD15.000 med henvisning til den stærke efterspørgsel efter sin nye tjeneste. På bagsiden af ​​Paypal-nyheden hoppede BTC-prisen fra ~ USD15.624 til handel på ~ USD16.449 på lidt over 24 timer.

BNC Kickstart

Den 15. november gaffelades Bitcoin Cash-blockchain i to kæder, BCHA og BCHN, efter en kontroversiel netværksopgradering, der delte sine dev-teams og community. Der opstod uenigheder på grund af tekniske detaljer om, hvordan man forbedrer vanskelighedsjusteringer og forslag fra teamet bag BCHA for at afsætte en vis procentdel af blokbelønninger til udviklingsomkostninger.

De fleste minearbejdere ser ud til at have valgt BCHN som deres foretrukne kæde til at fordele hashkraft til. Coin.dance rapporterer, at af de sidste 1000 blokke, der blev udvundet på Bitcoin-kontantkæder, har 84,6% været i BCHN-kæden, 15,4% er ikke blevet signaleret, og 0% er blevet udvundet i BCHA-kæden. Udsigten til, at BCHA-gaffelen vil ende som en spøgelseskæde, gøres endnu mere sandsynlig i betragtning af at flere større børser har valgt ikke at angive BCHA-token. En der har er Bitfinex, hvor tokenet i øjeblikket handler for USD12,40. Den modsatte BCHN-gaffel handles stadig på de fleste børser og er USD240 kun nede omkring 11% fra den foruddelte BCH-pris.

Sidste uge fortalte senator-valgt for staten Wyoming Cynthia Lummis til ABC under et interview, at hun håber at bringe Bitcoin ind i den nationale samtale. Hun sagde, at hun var tidligere statskasserer og havde investeret i Wyomings permanente midler. ”Så jeg ledte altid efter en god butik af værdi. Bitcoin passer til den regning. ” Med en Bitcoiner, der nu sidder som lovgiver i Kongressen, er der håb om, at forståelsen af ​​det digitale aktivværdiforslag nu vil blive bredere forstået af amerikanske regulatorer.

Crypto-nyheder for den kommende uge

Denne uge er Stellar (XLM) vært for sin årlige samfundskonference, Meridian, med temaet „globale forbindelser til løsning af virkelige verdensproblemer“. Talere på konferencen inkluderer medstifter af Linkedin Reid Hoffman og tidligere præsident for Liberia Ellen Johnson Sirleaf, der modtager Nobels fredspris og var Afrikas første valgte kvindelige præsident. Jed McCaleb, medstifter og chefarkitekt for Stellar Development Foundation, var for nylig gæst på BNCs kryptosamtale, hvor han diskuterede Stellars intentioner om at forbedre i stedet for at erstatte det eksisterende finansielle system. Prisen på XLM faldt med ~ 1% i løbet af den sidste uge.

Zcash (ZEC) er en privatlivsorienteret gaffel i Bitcoin-protokollen og er indstillet til at gennemføre sin første blokbelønningshalvering nogensinde onsdag. Det samlede antal ZEC, der tildeles minearbejdere pr. Blok, reduceres fra 6,25 ZEC til 3,125 ZEC. En halvering forventes ofte at føre til højere priser, fordi det reducerer det beløb, som minearbejdere kan sælge hver dag til driftsudgifter. Under forudsætning af, at efterspørgslen efter privatlivets butik med værdi forbliver på samme niveau, kan prisen på ZEC forventes at stige efter halvering. Prisen på ZEC steg ~ 1% i den sidste uge.